Releases
yeezy 350 brown

Release Dato: 19. december 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: FZ5240
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Yeezy er bare ikke til at stoppe. Brandet fortsætter med at udgive den ene sko efter den anden, og de bliver stadig revet af hylderne. En af brandets mest populære modeller er Yeezy Boost 350 V2, som nu kommer i en ny stilren udgave. 

adidas Yeezy Boost 350 V2 Taupe optræder i det sædvanlige Primeknit-materiale, som er kendetegnet for sikhuetten. Modellens ikoniske semitransparente stribe i midten deler skoen i to, hvor den øverste forekommer en orange nuance, mens den nederste del er holdt i en sandfarvet, gråbrun nuance. Både mellem- og ydersål fremstår i brune nuancer, hvor mellemsålen indeholder Boost-materiale, som gør skoen ekstra behagelig.

Hvis du vil tilføje adidas Yeezy Boost 350 V2 Taupe til din samling, så er det den 19. december, du skal sidde klar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Gå til adidas

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Gå til Sneakersnstuff


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.