Releases

Release Dato: 14. marts 2020
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: FX9035

Ny måned, nye perlerække af Yeezy-udgivelser. Kanye West og adidas ser ud til at gøre et stort nummer ud af marts måned, hvor der ser ud til at udkomme flere nye, prominente Yeezys. Én af dem er den nye Yeezy Boost 350 V2 “Desert Sage”, der ser ud til at hente inspiration fra ét af Kanyes første Yeezy-designs: Nike Air Yeezy 2 “Pure Platinum”.

Den nye Yeezy Boost 350 V2 “Desert Sage” kombinerer en grå og grønlig overdel samt sål med en kontrasterende, rød krave og foring. Kombinationen af de tre farver, grå, grøn og rød, var også at finde på Air Yeezy 2 “Pure Platinum”, som til dato er én af de mest eftertragtede sneakers fra Kanye West. Det gør “Desert Sage” til en helt enestående colorway af Yeezy Boost 350 V2, som ellers har været kritiseret for at komme i meget ensartede farvekombinationer, der ikke har tilbudt noget nyt.

Yeezy Boost 350 V2 Desert Sage udkommer hos adidas og udvalgte forhandlere den 14. marts. Som altid forventer vi stor efterspørgsel, så vær klar bag skærmen på dagen, hvis du vil have fat i et par. Tjek vores Release Kalender for flere af marts måneds Yeezy-nyheder.

FORHANDLERE

REZET STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Rezet Store

ADIDAS
Tidspunkt: Raffle

Tilmeld dig her

ALLIKE STORE
Tidspunkt: 08:00

Gå til Allike Store

43EINHALB
Tidspunkt: 08:00

Gå til 43Einhalb

AFEW STORE
Tidspunkt: Raffle

Tilmeld dig her

SOLEBOX
Tidspunkt: 08:00

Gå til Solebox


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.