Releases

Release Dato: 23. februar 2018
Pris: 3.775 DKK
Produktkode: AQ0357

FutureCraft 4D tegner sig til at blive årets helt store, nye sneaker-teknologi, og der er allerede snak om, at adidas endelig har fundet en værdig arvtager efter BOOST. Den banebrydende, nye sål-teknologi er blevet mødt med en enorm hype, og den får lov at pryde en række spændende nye sneakers i løbet af året. Én af dem er Y-3 Runner 4D, og den udkommer faktisk før du tror.

Y-3 Runner 4D blev præsenteret tidligere på året som en del af Y-3’s Spring/Summer 2018-kollektion, og her var den hurtigt til at stjæle al opmærksomhed.

På vaskeægte Y-3-manér består modellen af en kompleks og monokromatisk overdel med knit, neopren og imiteret læder og selvfølgelig den super avancerede FutureCraft 4D-sål. Yohji Yamamoto er kendt for i flere tilfælde at have benyttet noget af adidas’ førende sneaker-teknologi i sin Y-3-linje, og derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at han har fået adgang til FutureCraft-teknologien. Til gengæld er det måske lidt overraskende, at Y-3 får lov at udgive deres FutureCraft 4D-model, før den originale FutureCraft 4D overhovedet er udkommet på verdensplan.

Y-3 Runner 4D ”Core Black/White” udkommer nemlig hos enkelte forhandlere allerede d. 23. februar – Find direkte links nedenfor. Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

VOO STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.