Releases

Release Dato: 7. september 2018
Pris: 3.915 DKK
Produktkode: CG6607

adidas’ Y-3-linje er tilbage med den yderst limiterede og ekstremt avancerede 4D Runner, som du snart kan anskaffe i en ”Black”-udgave.

Teknologi møder mode i den banebrydende 4D RUNNER II, der er udstyret med den revolutionerende 4D sål, som er fremstillet med Carbons Digital Light Synthesis-teknologi. Den unikke 4D sål er placeret nedenunder en let og smidig Primeknit-overdel, der udvider sig naturligt med din fods form og sikrer en perfekt pasform. Tre små rør udgør de tre ikoniske striber på sidestykket, mens en læderhælkappe med Y-3 branding fuldender den strømlinede silhuet.

Du skal være ualmindeligt heldig, hvis du vil have fingrene i den nye adidas Y-3 4D RUNNER II “Black“. Selvom prisen ligger på omkring 4.000 DKK, så er efterspørgslen meget større end udbuddet, så husk at holde dig opdateret her på siden, hvis du vil have de bedste muligheder for at anskaffe et par.

adidas Y-3 4D RUNNER II “Black“ releaser d. 7. september, så husk at deltage i lodtrækningen før, hvis du vil have muligheden for at anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

VOO STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Voo Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.