Releases

Release Dato: 2. maj 2019
Pris: 3.999 DKK
Produktkode: EF0902

Y-3-samarbejdet mellem adidas og Yohji Yamatomo, som startede helt tilbage i 2003, er endelig tilbage med en opfølger til adidas Y-3 4D RUNNER II “Black“, der releasede tilbage i september 2018.

Ligesom sin forgænger, så kommer Y-3 Runner 4D II “White/Black“ også med adidas’ nyeste teknologi, ”FutureCraft”. Men denne gang har sålen fået en knækket hvid farve fremfor den lysegrønne, som har været repræsenteret på de fleste tidligere Futurecraft releases.

Sneakeren udkommer med en overdel bestående af hvidt Primeknit stof, et avanceret snøresystem og Yohji Yamatomo’s sorte underskrift som prikken over i’et.

Til trods for en pris på 3.999 DKK, vil Y-3 Runner 4D II ”White/Black” uden tvivl sælge ud hurtigt. Det er derfor vigtigt at sidde klar på release dagen, den 2. maj 2019, hvis du ønsker at tilføje denne model til din samling.

Find direkte links til forhandlerne nedenfor, og tjek vores store Release Kalender for flere kommende udgivelser. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.