Releases

Release Dato: 31. januar 2019
Pris: 3.999 DKK
Produktkode: F99805

Ud af den blå luft har adidas’ og Yohji Yamamotos highend athleisure-brand, Y-3, netop offentliggjort deres næste Futurecraft 4D-sneaker release, som kommer i en skarp “Red/Aero Green“ udgave.

Futurecraft teknologien har været på alles læber i de seneste par år, men det er ikke meget, vi har set til den i realiteten. Det er blevet til enkelte releases her og der, men adidas har stadig til gode at udgive mere generelle sneakers, hvori teknologien er inkorporeret. Men ifølge rygterne i branchen, så kunne 2019 godt gå hen og blive året, hvor det sker.

Den nye adidas Y-3 Futurecraft 4D “Red/Aero Green“ kommer med en innovativ, soklignende overdel, som samler nogle af de bedste adidas-teknologier i et markant og vovet design. Strikoverdelen i to lag er prydet med et avanceret snøresystem og en broderet Yohji-signatur. Men den største nyhed er uden tvivl den digitalprintede adidas 4D-mellemsål i ét stykke, som er skabt ved hjælp af lys, ilt og flydende resin.

Det vides endnu ikke, hvor mange par adidas udgiver den 31. januar kl.10:00. Men vi anbefaler, at du sidder klar ved din computer eller telefon, hvis du gerne vil have fingrene i adidas Y-3 Futurecraft 4D “Red/Aero Green“. De foregående Futurecraft 4D releases har solgt ud på rekord tid, og det kommer denne med garanti også til at gøre.

Du finder forhandleroversigten nedenfor, samt i vores iOS app, All Pairs, som er tilgængelig i AppStore nu. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi løbende holder dig opdateret på sneaker nyheder, releases, restocks og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.