Releases

Release Dato: 30. november 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Danske Wood Wood har i år haft travlt med at fejre deres 15-års jubilæum med en lang række samarbejder – blandt andet med Champion, adidas og asics. Nu lander årets sidste jubilæumssamarbejde, og denne gang har Wood Wood fået lov at designe to nye udgaver af Vans’ ikoniske Old Skool-model.

Wood Wood er blevet kendt i hele verden for sin karakteristiske, skandinaviske stil, der kombinerer elegant minimalisme med moderne og sporty kant. Det er netop også denne stil, der præger det nye Van-samarbejde, der, som nævnt, har taget udgangspunkt i den vidt populære Old Skool-silhuet.

Samarbejdet består af to modeller, der begge er klædt med en overdel af kanvas og ruskind i henholdsvis sort og grå. Den sorte udgave har en grå toebox og en guldfarvet linje langs sålen, mens den grå har en gum-ydersål. Det iøjnefaldende ved de to modeller er mellemsålen, hvor der er skrevet ”FOREVER NOW” på den ene side og ”NOW FOREVER” på den anden side.

Wood Wood x Vans udkommer d. 30. november helst eksklusivt på Wood Woods hjemmeside og i Woods Woods butikker i Aarhus, København og Berlin.

Hop indtil da forbi vores Release Kalender og se hvilke sneakers, der er på vej i december, og husk desuden at like Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, inspiration, giveaways og meget mere.

FORHANDLERE

WOOD WOOD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Wood Wood