Skip to main content

Release Dato: 1. maj 2020
Pris: 1.919 DKK
Produktkode: M992WT
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

En af de mest ikoniske New Balance-modeller, 992, har været igennem en lang række af colorways og collabs, og dette stopper ikke foreløbigt. Det japanske fashion-brand WTAPS har nemlig fået muligheden for at sætte deres eget præg på modellen, og skabt WTAPS x New Balance 992 Olive.

Et kendetegn ved WTAPS, er deres militærinspirerede design og anvendelsen af jordlige, neturale og grønne farver. Dette afviger de heller ikke fra i deres collab med New Balance, og den nye 992 er farvet i olive dab og lyse jordlige farver. Materialerne der er anvendt på skoen, er en kombination af mesh, læder og suede, der både ser godt ud og samtidig gør skoen mere robust. Rundt på skoens sider er der også lavet paneler i refleks, samt at den øverste del af skoens tunge også er lavet i refleks. Dertil er WTAPS’ logo placeret på tungen og på skoens hæl, så man umuligt kan overse hvem der har designet skoen.

Den nye colorway skriger af WTAPS, og tilføjer et nyt kapitel til historien om den populære 992-model fra New Balance. Den olivengrønne farve giver skoen et utrolig flot udseende, og tilføjelsen af refleks og sandfarvet paneler skaber en helt unik og på mange måder veludført sko.

WTAPS x New Balance 992 Olive udkommer den 1. maj hos en række forskellige forhandlere. Imens du venter på det nye collab, kan du holde dig opdateret med andre kommende releases på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi løbende deler nyheder, rygter og de bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Raffle

Gå til Endclothing


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

SNS x adidas Samba JP Black

Jonas HansenJonas Hansen17. juni 2024