Asics
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Ovenpå udgivelsen af GEL-DS Trainer OG i starten af måneden, er Wood Wood og Asics nu tilbage med endnu en fortolkning af den klassiske sneaker. Igen er det i forbindelse med fejringen af det danske mærkes 15-års jubilæum. Denne gang har de skiftede den sporty farvepalet ud med en mere subtil en af slagsen, der er perfekt til de varme måneder, vi går i møde.

Asics GEL-DS Trainer OG sidder som sædvanligt på en sål af Asics’ patenterede GEL-teknologi, der sikrer god stødabsorbering og støtte. Overdelen er denne gang udarbejdet i ruskind, mesh og læder i varme, underspilede farver. Wood Woods logo er at finde på skoens pløs, mens asics-branding er at finde på pløs, hæl og sål. Alt i alt har samarbejdet formået at give den klassiske sneakers en stilet, nordisk-inspireret forvandling, der passer rigtig godt til Wood Woods nordeuropæiske målgruppe.

De klassiske, chuncky sneakers ser ud til at blive virkelig populære i den kommende tid, hvilket blandt andet ses i form af den, hype der i øjeblikket omgiver adidas’ og Raf Simons’ Ozweegos, Balenciagas ”Triple-S”-sneakers og selvfølgelig Kanyes introduktion af den såkaldte Yeezy Runner. Derfor kommer Wood Woods samarbejde med asics med rigtig god timing, og det er en god mulighed for at hoppe tidligt med på bølgen. Men du skal være hurtig, for det nye collab bliver med al sansynlighed lige så eftertragtet som sin forgænger.

Wood Wood x Asics GEL-DS Trainer OG V2 udkommer i Wood Woods fysiske butikker i Danmark og Tyskland d. 24. maj og ser efterfølgende et verdensomspændende release d. 27. maj. Indtil da kan du hvilke andre sneakers der snart releaser i vores populære Release Kalender.