Releases

Release Dato: 21. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: CK9246-108
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når man snakker om de bedste modeller fra Jordan-brandet, så er 3’eren ofte med helt i toppen, hvilket ikke er uden grund. Skoens simple og tidsløse design, har gjort at den længe har været foretrukket til mange nye colorways, og den er endnu en gang blevet udvalgt, denne gang i en colorway eksklusivt til kvinder.

Den nye Nike WMNS Air Jordan 3 Laser Orange, er oppe blandt de bedste colorways modellen har set i år, indtil videre. Skoens overdel består næsten udelukkende af hvidt læder i høj kvalitet, der ofte kendetegner den ikoniske model. Dertil er der som altid, også blevet placeret de genkendelige sorte og grå Cement-paneler på skoens toe og heel guard, der samtidig skaber et flot samspil med den Laser Orange del, bagerst på skoens midtersål. Den orange farver går dertil igen på skoens tungelogo og -lining, på skoens forreste eyestays og enkelte steder på den grå og hvide ydersål.

Mest af alt, så ligner det en OG colorway, og man ville have svært ved at tro, at den aldrig har været brugt tidligere. Dette er dog bare et tegn på, hvor tro Nike har været til modellen historie og design, samt at de har formået at skabe en af året flotteste, men alligevel simple, Air Jordan 3’ere.

Nike WMNS Air Jordan 3 Laser Orange udkommer den 21. august på Nikes egen hjemmeside, samt hos en række forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette release, eller andre releases, ved løbende at klikke dig ind på vores Release Kalender. Du kan også lade os gøre arbejdet for dig, ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Raffle

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.