Releases
Dunk Low Multicolor

Release Dato: 2. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DD1872-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Den ultimative påske sneaker er landet og du skal skynde dig at få fingrene I den før din nabo. Den nye Nike WMNS Low Dunk Easter er nemlig det drys af påske som du ikke vidste at du havde brug for, men som du altid har gået og manglet.

Udført i smukke og friske pastel farver hele vejen rundt, ses denne Nike WMNS Low Dunk Easter at præsentere et opsigtsvækkende, moderne og farverigt look som ingen anden. Skoen hvis upper og overlays er i et lækkert lædermateriale, ses at bestå af farverne hvid, peach, grøn, lilla og turkisblå. Skoens outsole og Nike logo på hælen kommer ligeledes i den farve som vi nok alle sammen forbinder mest med påsken, nemlig gul.

De to tongue labels er stilrent udført i hver sin pastelfarve, lilla og grøn, og skoens collar ses ligeledes i to forskellige farver, peach og lilla. Da skoens overlays også er præsenteret i kontrasterende farver, har vi altså at gøre med et sæt sko som ikke er ens, hvilket gør dette produkt unikt og differentierende.

Den gule outsole består af et mønster med røde og grønne pletter, hvilket giver skoen et look der er lidt casual og street, samtidig med at den komplimenterer de rene og fremtrædne pastelfarver på skoens læder upper.

Den nye Nike WMNS Low Dunk Easter udkommer d. 2. april på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.