Nike
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Nyt, nyt, nyt. Den seneste tilføjelse til den store Air-familie er udstyret med den højeste Air-enhed til dato, og så er den produceret i genbrugsmaterialer.

Air-revolutionen, som Tinker Hatfield startede tilbage i 1987, buldrer stadig derudaf og skubber til grænserne indenfor sneakerdesign. Den seneste Air-silhuette fra det amerikanske sportsbrand kommer med én stor Air-enhed, der er hele 38 mm høj og dermed er den højeste Air-enhed til dato. Denne ”Northern Lights” udgave udgør en af de to debutcolorways (link til herreudgaven her) og kommer med en lettere grøn overdel, der er inspireret af det grønne skær fra naturfænomenet nordlys.

Bæredygtig

Den nye, høje Air-enhed er produceret i 75 % genbrugsmaterialer og opfylder Nikes mål om at levere flere bæredygtige produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten. Komforten er helt i top på Air Max 720, og så har den et unikt, futuristisk udtryk, der skiller sig ud fra tidligere Air Max-modeller. Nike har allerede flere nye colorways på tegnebrættet, herunder en ”Sunrise” og ”Total Eclipse”, som du kan tjekke ud i vores Release Kalender.

Køb her

Hvis du ønsker at få fingrene i Air Max 720 ”Northern Lights”, kan du anskaffe den hos Nike Store nu. Hvis du har en iPhone, kan du også downloade All Pairs på App Store, hvor vi har samlet over 10.000 forskellige sneakers i én app.

Følg os for flere nyheder

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases fra sneakerverdenen.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.