Releases

Release Dato: 1. februar 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: AR9293-001

Air Max Day 2019 nærmere sig med hastige skridt, hvilket især kan mærkes med antallet af Air Max udgivelser fra den amerikanske sportsgigant. Et af årets helt store nyheder er den nye Nike Air Max 720, som kombinerer retro æstetik med futuristisk teknologi. Sammensmeltningen giver en yderst betagende sko, som er et absolut must-have i enhver samling.

Som det antydes i navnet, så kommer Nike WMNS Air Max 720 “Northern Lights“ med en farvepalet inspireret af naturfænomenet nordlys. Dette kommer til udtryk i overdel, som er iklædt “Metallic Silver“ og “Midnight Navy“. Hertil kommer den revolutionerende 720 sål, der, foruden at være Nikes største Air Max mellemsål til dato, er prydet af iriserende detaljer, som skifter farve alt efter hvilken vinkel, man ser dem fra.

Overordnet er det lykkedes Nike at skabe en ny Air Max-model, der fanger seriens DNA, men samtidig byder på noget helt nyt. I første omgang er modellen indpakket i to unikke “Northern Lights“ udgaver, en til kvinder og en til mænd, der med deres skinnende materialer symboliserer det sjældne naturfænomen på magisk vis. En bedre debut for silhuetten er svær at forestille sig.

Nike WMNS Air Max 720 “Northern Lights“ releaser hos en lang række forhandlere den 1. februar 2019, og ligesom med tidligere Air Max Day udgivelser så forventes det, at skoene sælger ud i løbet af kort tid. Så sørg for at sidde klar hos nedenstående forhandlere på dagen.

Husk at vi holder dig opdateret på andre kommende sneakers i vores store Release Kalender, samt i vores nye iOS app, All Pairs, som du kan hente i AppStore nu. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig up-to-date på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.