Releases

Release Dato: 18. juni 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: AH7860-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Jordans og sommervejr er normalvis ikke den bedste kombination, men det er der heldigvis råd for – Jordan Brand fortsætter nemlig trenden med korte udgaver af deres mest elskede modeller. I dette tilfælde er det Air Jordan 11, der kommer i en ny Low-colorway, som er særligt henvendt til pigerne.

Air Jordan 11 Low WMNS “Concord”, som den nye colorway er blevet navngivet, imiterer klassikeren fra 1995 med samme navn, men skifter de sorte paneler af patenteret læder ud med en nobel, blå farve, der harmonerer godt ekstra godt med den isblå ydersål. Derudover har den naturligvis et lavere snit, der gør skoen mere overkommelig og i øvrigt meget mere oplagt til sommermånederne, hvor temperaturerne stiger.

Som sagt udkommer Air Jordan 11 Low WMNS “Concord” kun til pigerne, men er dine fødder ikke alt for store, kan du som dreng også sagtens hoppe i et par. Modellen lander d. 18. juni hos udvalgte forhandlere, som du kan finde direkte link til nedenfor. Tjek vores Release Kalender for flere sneaker-nyheder til sommeren.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 09:00

Gå til Asphaltgold

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Afew Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.