Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Nike trodser vind og vejr, og sender den rekonstruerede WMNS Air Force 1 Sage Low på gaden i en ny “Particle Beige“ udgave.

Denne genopfundne version af den klassiske Air Force 1 er alt, hvad en efterårs- og vintersko ikke er. Men med den sarte beige overdel minder Nike os om, at der også findes tørre og solrige dage i vintermånederne.

Minimalistisk sømløst øvre

Nike Wmns Air Force 1 Sage Low, som skoen så fint hedder, kommer med en ruskindsoverdel hvor alle paneler er valset sammen for at fuldende det minimalistiske sømløse øvre, som hele vejen igennem er udarbejdet i den lækre farve, “Particle Beige. Dertil kommer en ekstra høj mellemsål, som giver sneakeren et fremtrædende plateau-udseende.

Klassiske designtræk

På snuden af sneakeren finder man de klassiske Nike signaturperforeringer, mens AIR branding på mellemsålen øjeblikkeligt afslører, at der er tale om det velkendte Air Force 1 udseende.

Udkommer snart

Nike Wmns Air Force 1 Sage Low “Particle Beige2 vil være tilgængelig hos Nike Store fra den 4. Oktober 2018 kl.09:00.

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB MODELLEN HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.