Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Logo-manien har nået en af de mest ikoniske Nike silhuet. Vi kigger nærmere på den nye WMNS Air Force 1 “Overbranded“, som releasede tidligere på ugen.

Året går snart på hæld, og for endnu et år i træk har en af de stærkeste Nike modeller været den klassiske Air Force 1, som er blevet relanceret i en lang række retro udgaver, samt et væld af nye og opdaterede versioner. Seneste landede skoen i en ny “Overbranded“ udgave.

Nike branding overalt

Som navnet antyder, så er skoen prydet af en ekstra markant Swoosh branding. Det ses blandt andet på det bånd, som findes rundt om toppen af mellemsålen, samt de ekstra brede snørebånd, der er prydet af ”Just Do It”-branding. Til at afrunde temaet har man tilføjet hele tre logoer på hælen.

Klassisk design

Til trods for at modellen er pakket ind i Nike logoer fra ende til anden, har man bibeholdt de velkendte Air Force 1 designtræk, hvilket tæller en skum mellemsålen med skjult luftteknologi, en polstret foring, og til slut den perforerede tå-boks, der søger for åndbarhed inde i skoen.

Kan købes nu

Nike WMNS Air Force 1 “Overbranded“ er lige nu tilgængelig i Nikes egen webshop. Find et direkte link til skoen nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

KØB SKOENE HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.