Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 15. november 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Er der noget der kan stoppe Air Force 1? Formentlig ikke – modellen har haft fuld fart på i mere end tre årtier og er stadig én af Nikes mest aktuelle modeller.

Alene i oktober måned udkom den i to nye ”Hologram” udgaver, ”Italy Camo”, ”Baroque Brown” og ”Skeleton QS”, mens den i november allerede er blevet lanceret i en ny ”South Beach” udgave, ”Utility Strap”, ”Utility Mid” og ”LV8 Utility Low”.

Snart får Air Force 1-familien yderligere et par medlemmer – Nike er nemlig klar til at lanceret skoen i den såkaldte ”Metallic Swoosh” Pack, der, som navnet antyder, rider videre på den voksende ’metallic-trend’.

Metalliske farver har længe været en fast del af streetwear og sneakers, men særligt de seneste sæsoner har den været aktuel. Blandt andre én af Nikes faste samarbejdspartnere, Supreme har praktiseret den – herunder med deres The North Face-samarbejde og Air ”Suptempo” med Nike.

Også Nike selv har reddet på bølgen og gør det stadig. D. 9 november udkommer Air Max 97 ”B-sides Metallic” Pack, og nu kommer Air Force 1 også med skinnende metal-inspirerede farver.

”Metallic Swoosh” Pack består af henholdsvis en sort og en grå Air Force 1 – begge med hvid Air-sål og begge med metallisk Swoosh-logo på siden. Den hvide har gulfarvet Swoosh, mens den sorte har et mere dynamisk, sølvfarvet Swoosh.

WMNS Air Force 1 Low ”Metallic Swoosh” Pack er en womens exclusive og bliver således kun tilgængelig i pigestørrelser. Den udkommer hos udvalgte forhandlere d. 15. november. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.