Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Alexander Wang og adidas fortsætter samarbejde og er klar med to versioner af en splinterny silhuet ved navn Wangbody Run.

Wangbody Run henter inspiration fra nostalgisk sportsæstetik og gamle 80’er- og 90’er-sneakers fra adidas og har tilført dem et moderne designer touch.

Wangbody Run er bygget op omkring en tyk BOOST-mellemsål og en groft mønstret ydersål. Overdelen er sammensat af paneler i læder, ruskind og mesh for et klassisk udtryk og har adidas’ ikoniske tre striber langs siden, som også indgår i snørebåndssystemet, der har et mere moderne præg

Kommer i to farver

Wangbody Run fra adidas og Alewander Wang kommer som nævnt i to versioner – én i sort og hvid, som er typisk for Alexander Wang, og én mere farvestrålende med en lys, og beige overdel og kontrasterende lilla.

Kan fås nu!

Alexander Wang x adidas Wangbody Run Pack releasede hos udvalgte forhandlere den 20 april. Du finder flere sneakernyheder i vores Release Kalender, som dagligt opdateres med nye udgivelser.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.