Nike
Waffle One Fuchsia Yellow
Skrevet af: Joachim Løper // Instagram
Billeder af: Frederik Høj // Instagram
Reklame for: Nike

Sommeren står for døren og det kan kun betyde én ting; nye sneakers. Det er noget alle de store brands som Nike og adidas bruger flere måneders arbejde på at forberede sig til, og Nike har måske lavet den helt perfekte sko. De har nemlig lige lanceret deres splinternye Nike Waffle One, der på alle måder er skoen vi har manglet.

Den nye Waffle One fremstår som et moderne take på Nikes klassiske Waffle-sneakers, der stammer tilbage fra en idé som opstod ved Bill Bowernans morgenmadsbord i 1971. Siden da har teknologien været brugt på en lang række klassiske og moderne modeller, der alle har nydt godt en den unikke sål. Heriblandt er selvfølgelig også det uhyre populære collab med japanske Sacai, der bragte Waffle-sneakers tilbage på verdenskortet.

Inspireret af Sacai?

Og hvis du syntes, at den nye Waffle One ser bekendt ud, er der også en god grund til det. Selvom intet er blevet sagt omkring det, hvilket det heller ikke forventes, så minder den nye sneaker umådeligt meget om netop det her samarbejde med Sacai, der udkom tilbage i 2019. Først og fremmest deler begge sneakers samme design på overdelen, der er inspireret af ikoniske Waffler Trainers. Derudover, og nok det mest iøjnefaldende, så er den nye Waffle One udstyret med en heel cage, der imiterer den todelte sål, som vi for første gang så på den nu ikoniske LDWaffle.

Nike By You

Heldige som vi ofte er, har Nike også lanceret deres Waffle One som en del af deres Nike By You program. Derfor kan du designe sneakeren til at passe din helt egen stil, både hvad farver og materialer gælder og tilføje forskellige detaljer, så skoen bliver præcist som du vil have den. Så hvis du står og mangler en personlig og unik sneaker til de kommende varme perioder, er Waffle One den helt rigtige sneaker.

Den splinternye Nike Waffle One er allerede udkommet på Nike Store, og der er selvfølgelig tale om perfekt timing. Skoen er uden tvivl en kandidat til årets mere generelle releases, og den er uden tvivl en sneaker man skal have fingrene i til sommer. Hvis du vil vide mere om andre kommende sneakers, kan du holde dig opdateret på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her giver vi dig dagligt alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud, så du kan gå sommeren bedst muligt i møde.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.