Upcoming
Waffle One Release

Release Dato: 12. april 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DA7995-001
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et vaffeljern, en garage og et hoved fuld af drømme og ideer.

Dette lyder måske som starten på en Olsen Banden film, men ikke desto mindre så er det netop med brugen af ovenstående elementer, at den revolutionerende ”waffle” outsole blev til tilbage i 1972. Nikes co-founder, Bill Bowerman, stjal i start 70’erne nemlig hans kones vaffeljern og skabte prototypen og teknologien bag denne sål i hans garage og det er efterfølgende blevet til hundredevis af ikoniske sko.

Denne Nike Waffle One Black White udgave har hentet sin inspiration fra den populære sacai x Nike LDWaffles model og kommer i et mesh upper med overlays i ruskind og den ikoniske swoosh i sort læder. Hælpartiet adskiller denne sko fra mange andre med dens deforme og nærmest afstikkende konstruktion fra selve skoens silhuet, hvilket også ses på sacai x Nike LDWaffles modellen. Denne Nike Waffle One Black White kommer med en hvid midsole og den legendariske waffle outsole i sort, som giver godt komfort og et fantastisk greb i al slags underlag. Et par af de originale waffle racers fra 70’erne blev i 2019 de dyrest auktioneret sneakers på verdensplan, hvorfor denne sål og denne sko tilhører en ganske særlig historie og plads i sneakerverden.

Søger du en komfortabel sneaker, i et futuristisk og moderigtigt design som kan bruges både til casual og aktivt brug, så er denne sneaker den rette for dig.

Den nye Nike Waffle One Black White udkommer d. 12. april på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan læse meget mere om skoen på vores Release Kalender og holde dig opdateret med andre kommende releases. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med alle de seneste rygter, nyheder og bedste tilbud.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store

NAKED
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.