Releases

Release Dato: 14. maj 2019
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CI1694-100

Sjældent har en farveændring betydet så meget for vores oplevelse og bedømmelseaf en sneaker. Zoom Vomero 5, der gjorde comeback tidligere på året i et samarbejde med Samuel Ross og hans mærke A-COLD-WALL*, er lige så stille begyndt at se dagens lys i nye, mere livlige farvekombinationer, og vi har svært ved at få armene ned – mon ikke du sidder og læser dette med samme fornemmelse?

Zoom Vomero er en gammel Runner fra Nike, der er blevet bragt tilbage, fordi den har et udtryk der passer perfekt til de aktuelle trends inden for sneakers. Den har et avanceret sål med Zoom-teknologi og en TPU- og mesh-panelleret overdel med et retrofuturistisk look.

Mens de første udgaver var ’mutede’ med neutrale og tonede farvekombinationer, har Nike nu valgt en anden retning og fundet de mere iøjnefaldende farver frem.

Det kommer blandt andet til udtryk på denne nye ”Racer Blue” udgave, der, som navnet antyder, kombinerer hvid, grå og sort med en lynhurtig, blå farve. Dertil kommer orange detaljer på pløsen for harmonisk kontrast.

Alt i alt har Nike Zoom Vomero 5 SE SP ”Racer Blue” et enormt stærkt og gennemført design, der er oplagt til de kommende sommer-måneder.

Hold øje med den fra 14. maj, hvor den udkommer hos udvalgte forhandlere, og find direkte link nedenfor. Tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

AFEW STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til AFEW Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.