Releases

Release Dato: 27. april 2019
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: 1021a166-600

Med Gel-Kayano’s første udgivelse helt tilbage i 1993, er der lagt op til det helt store retro release, når den nyeste tilføjelse til serien lander inden længe. Få alle detaljerne her.

ASICS har denne gang indgået et samarbejde med den 78-årige britiske designer, Vivienne Westwood. Westwood, som er et ikon inden for modebranchen, har før gjort sig bemærket med sit samarbejde med Burberry tilbage i december 2018.

Skoen er hovedsageligt dækket af et iøjnefaldende rødt fundament, som går igen i både sålen og overdelen. Hertil følger orange toner og blå nuancer, der i en sammensmeltning giver det perfekte sommerlook.

Overdelen kommer med flere overlays bestående af mesh og læder, hvor ASICS’s velkendte logo ses på skoens højre sider. Designet afrundes af den klassiske GEL mellemsål, som på vanlig vis yder den perfekte komfort på alt slags underlag.

Med skoens levende farver, retro opbygning og stærke samarbejde, bliver dette uden tvivl en eftertragtet model, så sørg for at sidde klar på release dagen, hvis du vil tilføje den særprægede Vivienne Westwood x ASICS Gel-Kayano 5 OG til din samling.

Sneakeren udkommer den 27. april hos Sneakersnstuff og andre forhandlere. Find direkte links nedenfor. Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 13:00

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.