Adidas / Asics / Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Den kolde danske vinter nærmer sig med hastige skridt, og med den følger regn, sne og slud ­– et hvert sneakerheads (våde) mareridt.

Men nu kan du være helt rolig. Til dig der også foretrækker at være iklædt sneakers fremfor støvler – selv når du står i sne til knæene ­– har vi nemlig fundet fem nye sneakers, som lader dig klare vinterens vejr med stil og komfort.

Nike Air Force 1 WTR GORE-TEX “Black”

Lad os bare starte med at fastslå kriterierne for en optimal vintersneaker. Den skal nemlig ikke bare kunne modstå regn, sne og kulde, men også have et tiltalende design. Alt det opfylder Nikes nye vinterudgave af Air Force 1, WTR ”Black”, der er udarbejdet i samarbejde med GORE-TEX. GORE-TEX er førende inden for vand- og kulde-afvisende teknologi, og de har stået for overdelen, der holder dine fødder både varme og tørre. Det er kombineret med en tyk Air-sål med groft mønster, så du står fast, når der ligger is på vejen.

Køb sneakeren her
GORE-TEX x adidas Stan Smith

Også adidas har slået sig sammen med GORE-TEX denne sæson om at vinteroptimere én af deres udødelige klassikere – nemlig Stan Smith. Den gamle model er blevet klædt i robust læder med vandafvisende Thermium-teknologi på enkelte paneler, hvilket lader dig beholde dine hvide tennissko på – hele året rundt.

Køb sneakeren her
Nike Air Vapormax 2019 Utility Black

Er du vild med Nikes Vapormax-model, men har du indset, at dens tynde Flyknit-overdel ikke harmonerer super godt med sne og kulde? Så tjek den nye 2019 Utility-udgave, der er klædt i en vandtæt overdel med halvhøjt snit og smarte snørebånd der også kan spændes med handsker på. Den minder i øvrigt lidt om Cactus Plant Flea Market eftertragtede take på Vapormax.

Køb sneakeren her
adidas Consortium Response Hoverturf

Trail-looket er blevet én af de hotteste trends inden for sneakers, og det er dit held, for det er super praktisk her i de kolde måneder. Adidas Consortium er lykkedes med at lave en tiltalende og eksklusiv Trail-sneaker inspireret af intet mindre end havearbejde ved navn Response Hoverturf. Den er oplagt til dig, der er på jagt efter en sneaker, som ikke mange har, og til dig som gerne vil hoppe med på trail-trenden uden at skulle i et par Salomon-sneakers.

Køb sneakeren her
GORE-TEX x Asics Gel Kayano 5 360

Det er ikke kun adidas og Nike, der har set fidusen i at låne teknologi fra GORE-TEX her i efterårs- og vintersæsonen. Også asics har skabt en vinterklar sneaker med en GORE-TEX-udstyret overdel. Her er der tale om den nye Gel Kayano 5 360, som er én af vores foretrukne modeller fra brandet. Den har et tilpas netonet, men stadig kompromisløs og originalt design, der er helt i tråd med tidens sneaker-trends.

Køb sneakeren her

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Nike, adidas og de andre brands har mange flere efterårs- og vinterparate sneakers på vej, og du finder de vigtigste i vores Release Kalender, som vi dagligt opdaterer med nye releases.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.