Reebok

Parisiske Vetements er efterhånden kendt for at dele vandene i modeverden. Nogle synes, at det er fedt det de laver, mens andre synes, at det er usmageligt. Man kan dog ikke komme uden om, at Vetements har haft et formidabelt 2016, og nu har de også teaset med deres første sneaker-collab med sportsmærket Reebok.

Silhuettens colorway er all-white, som kun er brudt af Vetements og Reeboks branding, samt de røde hjælpeanvisninger der angiver, om det er left eller right, du har fat i. Skoen er meget minimalistisk designet, men til gengæld propfyldt med teknologi. Snøremekanismen er Reeboks velkendte Pump-teknologi, der med et enkelt tryk giver det fit, som passer til din fod. Dele af undersålen er fremstillet af carbon(!), som er med til at sikre en let sneaker, men også en der skiller sig ud fra mængden. Ydermere, så er skoen også blevet ekviperet med et så kaldt ”fusion fit sleeve”, der har til formål, at forbedre følelsen med skoen.

Silhuetten blev set første gang ved et loppemarked – eller ”garage sale”, som Vetements holdte under stor postyr i Sydkoreas hovedstad, Seoul. Der blev skoen angivelig solgt for det, der svarer til omkring 350 amerikanske dollars.

Vetements x Reebok Pump Supreme har endnu ikke en officiel release dato, men så snart den kendes, kan du se den i vores Release Kaldender, hvor du i øvrigt også kan se hvilke andre sneakers, der releaser i den nærmeste fremtid.

GÅ TIL RELEASE KALENDERENVetements x Reebok Pump Supreme

Farve: White/Black/Red
Model: –
Release dato: Ukendt
Pris: – DKK

Modtag release datoer, tidspunkter, direkte links og meget mere på mail ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

TILMELD NYHEDSBREV

Få direkte links til de populære releases i dit newsfeed, meld dig ind i gruppen “Sneaker Release Calendar” på Facebook.

BESØG GRUPPEN