Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Sjældent har vi været lige så betaget af en sneaker, som det er tilfældet med Nikes nye Air Vapormax 2 ”Rust Pink”. Den er netop landet (med perfekt timing) på Nikes hjemmeside i pigestørrelser, og vi har været så heldige at få fingrene i et par. Få alle detaljerne her.

Air VaporMax 2 blev lanceret tidligere på året, og er én af de nyeste modeller af Nikes Air Max-familie, der også huser sko som Air Max 97, Air Max Plus og Air Max 1. Air Vapormax har dog et noget vildere udseende, og det skyldes naturligvis især sålen, som udelukkende består af Air-bobler. Foruden et karakteristisk udtryk giver det også et højt komfortniveau, fordi man bogstaveligt talt går på luft – og intet andet.

Balance

Den markante sål er kombineret med en slank og elegant overdel, der er udarbejdet i Nikes tynde Flyknit-stof, hvilket giver en god balance i skoens design. Særligt ved denne ”Rust Pink”-udgave, som er klædt i en elegant og sommerlig, lyserød farve, som giver den lidt maskuline model et mere feminint præg.

Alsidig sneaker

Air Vapormax 2 ”Rust Pink” kan bruges i stort set alle anledninger her til sommer, fordi den er nemt at kombinere med både kjoler, shorts og bukser og er enormt behagelig – uanset om du skal på ferie sydpå, til havefest eller bare klare hverdagens strabadser. Derfor vil vi klart anbefale den – særligt hvis du er på udkig efter et par sko, der minder lidt om Air Max 97 og Air Max 98, men som er mere unik og sjældent set.

Køb den her

Du kan finde Air Vapormax Flyknit 2 ”Rust Pink” hos Nike ved at klikke på nedenstående link. Vi anbefaler, at du vælger din normale Nike-størrelse. Husk at vi nu har et dedikeret medie kun til piger og kvinder! Du kan følge Sneakergirls på Facebook og Instagram for flere sneaker-nyheder.

KØB SKOENE HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.