Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 13. april 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AH7006-200

Selvom Air Max Day 2018 for længst er overstået, fortsætter Nike med at introducere nye Air Max-sneakers. Én af de modeller der netop blev lanceret i forbindelse med årets Air Max Day, VaporMax Moc 2 er for eksempelvis på vej i en knivskarp ”Neutral Olive” colorway. Få alle detaljerne her.

VaporMax Moc 2 er naturligvis en opdatering af sidste års VaporMax Moc-silhuet, og den er meget mere larmende end sin forgænger. Den har fået tilført en masse detaljer – både i form af en ny Flyknit-konstruktion på overdelen og nye hælenheder af TPU.

Den nye Flyknit-overdel er magen til den, som du finder på Air VaporMax 2, men har skiftet snørebåndene ud med elastikker, hvorpå der står ”AIR” og ”MAX” i digitaliseret skrift. TPU-enhederne er ligeledes at finde på Air VaporMax 2 og har et perforeret design, der tiltrækker en del opmærksomhed.

På lige netop ”Olive” udgaven af VaporMax Moc 2 er både overdelen og Air-sålen farvet olivengrøn. Den er til gengæld blevet tilsat kontrasterende elementer i form af et rødt Swoosh-logo på siden, rød branding på vristen og turkis-blå enheder ved hælen. Kontrasten mellem olivengrøn på den ene side og rød og turkis på den anden side giver et afbalanceret og ubesværet design, der med garanti bliver et hit.

Nike Air VaporMax Moc 2 ”Olive” udkommer hos Nike og udvalgte forhandlere fredag d. 13. April. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.