Releases

Release Dato: 24. marts 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AH7006-300

Det står efterhånden klart, at marts måned står i Air Max-familiens tegn. Nike udgiver den ene brandvarme model efter den anden – både i form af genudgivelser, samarbejder og splinternye modeller. Én af månedens nye kreationer fra sportsgiganten er VaporMax Flyknit Moc 2, der er en opdatering af den originale Vapormax Moc fra sidste år. Den udkommer snart i en ”Mica Green” colorway, som vi tager et nærmere kig på her.

Vapormax blev oprindeligt lanceret i forbindelse med sidste års Air Max Day, og siden har den udbredt sig til en hel serie, der består af en række forskellige modeller, så som VaporMax Utility, Vapormax Laceless, VaporMax Plus og Vaporplax Moc. Alle har de til fælles, at de er klædt i den banebrydende Vapor-sål, som udelukkendende består af Air-enheder, der giver et unikt udtryk og et højt komfort-niveau.

Nu har Air Max-serien så fået et nyt medlem i form af VaporMax Flyknit Moc 2. Den har et design magen til den VaporMax Flyknit 2, men med Moc-modellens snørebåndsløse Flyknit-overdel. I stedet for snørebånd har den således to elastikker, hvorpå der står ”AIR” og ”MAX”, og ved hælen og på siden er den udstyret med support-givende overlays. Den er desuden prydet med to diskrete Swoosh-logoer.

”Mica Green” er en kontrastfyldt og balanceret colorway, der kombinerer en nedtonet, grøn jordfarve med larmende neon-farver, hvilket klæder modellen super godt. Der er ingen tvivl om, at dette er en stærk debut for den nye Vapormax-model.

Nike Air VaporMax Flyknit Moc 2 ”Mica Green” udkommer lørdag d. 24. Marts hos Nike og udvalgte forhandlere. Find det direkte link nedenfor.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.