Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 9. november 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AV7973-001

Nike bevæger sig længere ind i junglen og introducerer endnu en eksotisk og dyre-inspireret udgave af Vapormax Flyknit 2.0. ”Lizard” lander d. 9. november, og du kan få al info her.

Som sagt er Lizard langt fra den første dyre-inspirerede udgave af Vapormax 2, som Nike har ladet se dagens lys. Brandet har lavet en hel kollektion bestående af både ”Tiger”, ”Zebra”, ”Snake” og nu altså ”Lizard”. Dyreprint har længe været en vigtig inspirationskilde inden for sport og streetwear, og særligt de vilde dyr passer godt ind i Nikes kompromisløse brand-mentalitet. Derfor virker det naturligt, at de nu netop inkorporerer det vilde udtryk i deres lige så vilde Vapormax-silhuet.

Vapormax Flyknit 2.0 er efterfølgeren til sidste års Vapormax Flyknit, der stadig betragtes som én af de bedre Air Max-modeller i nyere tid. Den skiller sig ud med sin markante sål, der udelukkende består af Air-enheder, og fuldendes med en super elegant Flyknit-overdel.

Nike har denne gang klædt Flyknit-overdelen i en reptil-grå farve, der klæder overdelen og sålen i forskellige nuancer, hvilket giver et elegant farvespil. Alt i alt er Nike endnu en gang lykkedes med at skabe en unik udgave af VaporMax 2.

Nike Air Vapormax Flyknit 2.0 ”Lizard” udkommer d. 9. november hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

SIZE?
Tidspunkt: 09:00

Gå til Size?

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: 09:00

Gå til Sneakersnstuff

JD SPORTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til JD Sports

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.