Upcoming
Reebok F&F Banner

Release Dato: Ukendt
Pris: Ukendt
Produktkode: AJ7291-700

Som du kan se i vores Release Kalender restocker Air Max 97 ”Metallic Gold” d. 17. Maj, og det kommer der her en forklaring på. Nike udgiver nemlig deres nye hybrid-sneaker, Vapormax 97 i samme, ikoniske colorway. Få detaljerne om den her.

Nike udgav VaporMax 97 som del af et større hybrid-projekt i forbindelse med årets Air Max Day. Her lancerede Nike en håndfuld nye sneakers, der kombinerer overdele og såle fra forskellige Air Max-sneakers. Vapormax 97 er, som navnet antyder, en hidsig kombination af Air Max 97-overdelen og Vapormax-sålen, og repræsenterer dermed noget det bedste fra nyt og gammelt Air Max-design.

Indtil videre er Air Vapormax 97 udkommet i to af de mest ikoniske Air Max 97-colorways, ”Silver Bullet” og ”Japan”, og nu får de selskab af endnu en ikonisk colorway, ”Metallic Gold”.

Air Vapormax 97 ”Metallig Gold” er eksekveret med den velkendte, gulfarvede overdel og det røde mini-Swoosh-logo. Air-sålen er ikke hvid, som ellers ville være nærliggende, men i stedet mørkeblå. Den er klart mere larmende end den originale Air Max 97, og den er dermed også mere unik i en tid, hvor Air Max 97 er udkommet i tonsvis af farver.

Det vides endnu ikke, hvornår Nike Air Vapormax 97 ”Metallic Gold” udkommer, men hold øje med denne side. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

THE GOOD WILL OUT
Tidspunkt: Ukendt

Gå til TGWO

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.