Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: Nike

Den er dristig, den er markant, og den er ikke til at få øjnene fra. Tag godt imod Nikes nye hybridsilhuet, Air VaporMax 360.

Nu er den her endelig. Nike splinternye hybridsilhuet, der kombinerer overdelen fra Air Max 360, der udkom tilbage i 2006, med den velkendte og markante VarporMax-sål, som på mange måder inkarnerer 90’er-nostalgi.

Modellen har været måneder undervejs, men nu er ventetiden endelig forbi. Vi tager her et nærmere kig på den markante Air VaporMax 360, der udkommer i fire forskellige colorways.

Dristige detaljer

Fælles for dem alle er, at de har en overdel, der er udstyret med et let bølget mønster samt henholdsvis sølvfarvede og sorte overlejringer på snuden. Det iøjnefaldende Swoosh-logo optræder på både inder- og yderside og fremstår med et futuristisk, iriserende look, der understreges yderligere af de henholdsvis sorte og beigefarvede stikninger, der omkranser det.

De iriserende detaljer går igen i det skinnende, patenterede læder i overgangen til ydersålen og sammen med de diskrete ”2020”-detaljer ved snørehullerne, efterlader de sneakeren med en gennemført og stilren finish.

Ved hælen optræder et lille Swoosh-logo i henholdsvis hvid og rød, men det der for alvor giver Air VaporMax 360 karakter, er den dristige, transparente VaporMax Air-enhed, der findes under skummellemsålen. Her er der ikke kun dømt bemærkelsesværdig komfort, men også 90’er-nostalgi for alle pengene.

Kan købes online hos Nike nu

Drømmer du om at blive ejer af et par Nike Air VaporMax 360, er det med at sidde klar ved tasterne, når de udkommer den 30. januar. Du finder dem her. Husk at tjekke vores Release Kalender for flere nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.