Releases

Release Dato: 2. maj 2019
Pris: 1.699 DKK
Produktkode: AJ6900-002

Det nyeste medlem af Nikes efterhånden omfattende VaporMax-familie, Air VaporMax Flyknit 3.0, udkommer snart i den velkendte Oreo-farvekombination.

Skoen er udstyret med en klar Vapor Air-sål, der sikrer et højt komfortniveau og et unikt udtryk. Denne er kombineret med en Flyknit-overdel vævet i hvide og sorte tråde, hvilket sikrer det populære ”Oreo”-udtryk. Snørebåndene og pløsen er holdt i sort, og ved snuden og hælen er der tilført sorte overlays for øget stabilitet. Som kontrast og et friskt pust er Swoosh-logoet på siden holdt i hvid.

Alt i alt er Nikes lykkedes med at skabe en sikker og frisk udgave af den innovative Air-sneaker, der med garanti bliver populær i den kommende tid.

Nike Air Vapormax Flyknit 3.0 ”Oreo” udkommer hos udvalgte forhandlere den 1. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med nyheder, inspiration, unboxings og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.