Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

2017 har markeret et vigtigt kapitel i fortællingen om Nikes historiske Air Max-linje. Linjens 30-års jubilæum blev fejret med udgivelsen af et moderne bud på en Air Max-sneaker anno 2017 i form af Air VaporMax Flyknit. Modellen, der har en sål udelukkende bestående af Air-bobler, blev taget rigtig godt imod og er over de sidste 9 måneder blevet udgivet i en række forskellige farver og variationer. 2018 ser dog ud til at blive året, hvor Nike virkelig implementerer den innovative VaporMax-sål. Der er nemlig dukket billeder op på nettet af flere nye, spændende Air VaporMax-modeller – vi kigger nærmere på dem her.

KØB VAPORMAX HER

Air VaporMax Flyknit Mid

Den mest oplagte måde at forny en sneaker-model er som regel at ændre snittet fra Low til Mid, fra Mid til High eller vice versa – det er dog ikke altid en god ide, og nogle sneakers fortjener bare at blive urørt, fx Air Max 97 som Riccardo Tisci tidligere på året udgav i en klodset Mid-udgave. Om det samme gør sig gældende med VaporMax vil vi lade dig om at vurdere – den ser i hvert fald ud til at udkomme i en Mid-udgave i starten af næste år.

Air VaporMax Plus 

Hybrid-designs er ikke noget nyt fænomen inden for sneakers, men det ser ud til at blive en dominerende trend den næste tid. Sean Wotherspoon blæste alle om kuld, da han designede én af de mest geniale Air Max-sneakers der længe er set ved at kombinere en AM1 sål med en AM97 overdel i fløjl, og siden har Nike fusioneret Air Max 97 og Air Max Plus igennem to nye designs. Desuden ser det altså ud til at brandet næste år introducerer en hybrid mellem VaporMax og Air Max Plus, med sålen fra førstnævnte og overdelen fra sidstnævnte. Resultatet kommer uden tvivl til at dele vandene.

Air VaporMax 2018

Det ser ud til, at Nike har arbejdet på et par forskellige mulige måder at introducere en ny Air VaporMax 2018 – der er i hvert fald leaket billeder af tre nye Air VaporMax med nye Flyknit-overdele, ny branding og generelt nye udtryk. Én af dem minder i øvrigt meget om Air Max 97 ”Silverbullet”. Om de udkommer er naturligvis usikkert, men sørg for at holde øje med Sneakerworld på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.