Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 26. oktober 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AV7973-300

Nike er klar med endnu en safari-inspireret udgave af deres banebrydende Vapormax-silhuet. Læs mere her.

Vapormax Flyknit anses af mange som én af de bedste Air Max-modeller i nyere tid, og det er ikke svært at se hvorfor. Med dens særprægede sål, udelukkende bestående af Air-enheder, der er kombineret med en slank overdel af Flyknit, har modellen et helt unikt design. Samtidig sikrer skoens stødabsorberende Air-bobler og fleksible, vævede Flyknit-konstruktion et utroligt komfort-niveau, der gør Vapormax til en skudsikker model, der er al hypen værdig.

Vapormax Flyknit er efterhånden udgivet i et utal af udgaver, og senest har Nike ladet sig inspirere af eksotiske dyr. Eksempelvis er de klar med denne ”Snake”-udgave af Vapormax Flyknit 2 – den har en khaki-farvet overdel med en tekstur, der memorerer en slanges skælklædte krop. De mørkegrønne nuancer er kombineret med sorte TPU-paneler og en sort/gennemsigtig sål.

Farverne giver ikke bare associationer til slanger, men klæder også Vapormax Flyknit 2 på til efteråret og sikrer alt i alt en rigtig lækker, ny udgave af den markante Nike-model.

Se frem til, at Air Vapormax 2 ”Snake” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 26. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder – blandt andet de andre eksotiske udgaver af Vapormax Flyknit 2, som er på vej: ”Zebra”, ”Leopard” og ”Tiger”.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.