Releases

Release Dato: 9. marts 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: 942842-003

Vi nærmer os Air Max Day 2018, og foruden Air Max 1’s 31-års fødselsdag, markerer dagen også Air Vapormax’ 1-års fødselsdag. Derfor er det på mange måder passende, at Nike i den forbindelse giver modellen sin første officielle update og udgiver Air Vapormax 2.0. Vi tager et nærmere kig på den nye model, som kommer i en ”Black/Hot Punch” colorway, her.

Da Air Vapormax Flyknit udkom sidste år, tiltrak den enorm meget opmærksomhed og det ikke uden grund. Modellen repræsenterede nemlig resultatet af flere års arbejde på at skabe en sål udelukkende bestående af Air-enheder – den ultimative Air Max-model.

Nu vender den så tilbage i en ny, forbedret udgave. Sålen har fået lov at forblive intakt, mens overdelen er udsat for enkelte designmæssige ændringer.

Det anvendte stof er igen Flyknit, eftersom Flyknit stadigvæk er Nikes mest åndbare, fleksible og lette materiale. Til gengæld er det denne gang klædt med flere TPU-paneler for endnu bedre støtte. De er at finde langs hælen, snuden og mudguarden.

Den største designmæssige forandring fra Vapormax 1.0 til Vapormax 2.0 er, at Swoosh-logoet er gjort en smule mindre og rykket længere tilbage mod hælen. På ”Black/Hot Punch” er det farvet rødt, og kombineret med en mørkeblå Air-sål, lyseblå TPU-paneler og en sort/oreo-farvet Flyknit-overdel. Alt i alt et fedt design, der klæder den nye model.

Air Vapormax 2.0 ”Black/Hot Punch” udkommer d. 9. marts hos Nike – find direkte links nedenfor og tjek vores Release Kalender for flere udgivelser i forbindelse med Air Max Day.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.