Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Vi ser nærmere på Air Vapormax 2019, der er et must-have i enhver sneakersamling.

Siden introduktionen tilbage i 2017 har den markante Vapormax sål, der udelukkende består af Air-bobler, slået sig fast som en af de mest komfortable teknologier på markedet. Fast forward til starten af dette år, hvor Nike har præsenteret os for den nye Air VaporMax 2019, der tydeligvis er inspireret af sidste års super populære React Element 87-model.

Dekonstrueret overdel

Nike Air VaporMax 2019 “Vintage Lichen“ kommer med et gennemskinneligt øvre og synlige overlays, der straks sender tankerne mod den verserende ”deconstructed” trend, som vi blandt andet kender fra samarbejdet mellem Nike og OFF-WHITE. Dertil kommer en yderst forenklet farvekombination bestående af en gennemgående lys olivenfarve, mørkegrønne overlays og rustrød Nike branding.

Hvor kan Nike Air Vapormax 2019 købes?

Ønsker du at tilføje den nye Nike Air VaporMax 2019 “Vintage Lichen“ til din sneakersamling, så kan den lige nu købes hos Nike Store, hvor du også finder en række andre udgaver af den lette og komfortable model. Husk at du kan finde flere Air Vapormax udgivelser i vores store Release Kalender.

KØB AIR VAPORMAX 2019 HER


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.