Releases

Release Dato: 10. januar 2019
Pris: €189
Produktkode: AR6631-700

Hvad sker der når man mixer to af Nikes mest populære silhuetter?

Hybrid-trenden, hvor brands kombinerer sålen og overdelen fra to forskellige modeller for derfor at skabe en helt ny silhuet har været en af årets helt store tendenser. Særligt Nike har reddet med på den med forskellige interessant Air Max-udgivelser.

Deres nyeste eksempel, Air Vapormax 2019, er noget mere lavmælt ét af slagsen. Her har Nike nemlig opdateret deres Air Vapormax-model med kraftig inspiration fra den super populære React Element 87, der, ifølge mange, var sidste års bedste nye sneaker.

Det kommer til udtryk ved, at Air Vapormax 2019 er udstyret med den velkendte Vapormax-sål, der udelukkende består af Air-enheder for fuld stødabsorbering og et hypermoderne look.

Sålen er kombineret med en gennemsigtig og dekonstrueret overdel med eksponerede syninger og tape overlays, der netop sender tankerne over på React Element 87. Dermed får man, i Air Vapormax 2019, det bedste fra begge verdener og en sko, der præsenterer alt det bedste Nike har at tilbyde.

Den nyeste udgave af modellen, ”Canyon Gold” virker til at inspireret af en dåse Fanta med sin kombination af gul, grøn og sølv, der giver et friskt og iøjnefaldende udseende

Se frem til, at Nike Air Vapormax 2019 ”Canyon Gold” udkommer hos udvalgte forhandlere d. 10. januar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.