Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. marts 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Nike er klar til at lancere to nye udgaver af deres karismatiske Vapor Street Flyknit-silhuet – denne gang udkommer de i oliven-grøn og beige. Læs mere om dem her og få alt release-info.

Sidste år gjorde Nike et ihærdigt forsøg på at slå maraton-løbets gyldne to-timers barriere i samarbejde med nogle af verdens førende løbere. Til forsøget lancerede de fire nye modeller, hvor højdepunktet var Vaporfly Elite 4%, som sad på fødderne af løberne under løbet – blandt andet Eliud Kipchoge som blot var få sekunder fra at gennemføre på under to timer.

Vaporfly Elite 4% blev aldrig officielt udgivet – måske fordi forsøget mislykkedes, men til gengæld har Nike i år lanceret et alternativ i form af Vapor Street Flyknit.

Vapor Street Flyknit har et design, der nærmest er identisk med Vaporfly Elite. Overdelen er udarbejdet i en ny, tynd Flyknit, der omsvøber foden med en sokkelignende fornemmelse, og er klædt i et oversized Swoosh-logo, der går hele vejen ned på sålen. Netop sålen er udarbejdet i React, hvilket er den største forskel fra Vaporfly Elite, der modsat har en ZoomX-sål.

Vapor Street Flyknit blev oprindeligt udgivet i ”Triple Black” og ”Red/White”, men nu får de selskab af to nye, jordfarvede udgaver: ”String Rocket” og ”Olive”. De har begge release d. 16. marts, hvorefter de vil kunne købes ved Nike, End. og andre forhandlere.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: LAUNCHES

Deltag her

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.