Releases

Release Dato: 17. november 2017
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Vans og et af 2016’s hotteste brands, Fear of God er endelig klar til at udgive deres andet samarbejde – en forlængelse sidste års eftertragtede kollektion, som denne gang også bliver gjort tilgængelig i Europa.

I sommers teasede manden bag Fear of God, Jerry Lorenzo, det nye samarbejde, der denne gang skulle være noget mere omfattende med hele syv forskellige releases. D. 17. november udkommer de første tre, som består af to Era-udgaver og den genoplivede Vans-silhuet, Mountain Edition. 

Era er én af Vans’ all time-klassikere, som altid har været et populært valg blandt unge mennesker. Fear of God har klædt den i samme ”fear of god” all over-print, som også var at finde på 2016-releaset. Denne gang er det dog kombineret med rødt fløjl på den ene udgave og cremefarvet lærred på den anden, hvilket giver et godt, balanceret udtryk.

Mountain Edition er noget mere højtråbende end de to Eras – det er en midtop-silhuet med et design, der minder om Half Cap, men med en strap tværs over snørebåndene. Det gør, at den har visse associationer til Yeezy Boost 750. Dog adskiller Fear of Gods fortolkning af den gamle silhuet sig markant – den har en base af rød ruskind med førnævnte ”fear of god” all over-print ved kraven, på siden og på snuden.

FOG x Vans udkommer d. 17. november ved diverse Vans-forhandlere. Find al nødvendig info nedenunder og sid klar på dagen, hvis du gør dig forhåbninger om at købe – de ryger hurtigt. Hold i øvrigt øje med vores Release Kalender for updates på de øvrige fire Fear of God x Vans-silhuetter, der også er på vej.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi holder dig opdateret med al den nyeste information og de nødvendige links, efterhånden som vi nærmer os release-dagen.

[BEMÆRK: Enkelte forhandlere har offentliggjort, at de releaser packen den 17. november, men har efterfølgende trukket dette tilbage. Så det er værd at være opmærksom på, at release datoen muligvis kan skifte. Så sørg for at holde godt øje med nedenstående forhandlere]

Produktkoder:

VN0A3MQ4PQP
VN0A3MQ5PZP
VN0A3MQ5PZQ

FORHANDLERE

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til BSTN Store

SOLEBOX
Tidspunkt: Muligvis kl.00:00

Gå til Solebox

ALLIKE STORE
Tidspunkt: Instore – Rester online kl.14:00

Gå til Allike Store

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE (Scroll ned på forsiden)

Gå til Sneakersnstuff

ONE BLOCK DOWN
Tidspunkt: INSTORE

Gå til One Block Down

WELLGOSH
Tidspunkt: RANDOM DROP

Gå til Wellgosh