Releases

Release Dato: 1. marts 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AH6834-008

For snart et år siden introducerede Nike den nye model, VaporMax – en moderne Air Max sneaker med et dynamisk design baseret på banebrydende, ny teknologi. VaporMax blev taget rigtig godt imod og er siden blevet introduceret i en række nye udgaver – blandt andet den terrænvenlige ”Utility”-udgave, som snart udkommer i en ny ”Orange Peel” colorway.

Ligesom de andre VaporMax-variationer har VaporMax Utility den karakteristiske sål, der udelukkende består af Air-bobler. Foruden høj komfort giver det den også et helt særligt udtryk, som man enten elsker eller hader. På VaporMax Utility er Air-sålen opgraderet med en ekstra foam-mellemsål, hvilket bidrager til et lidt mere klassisk sneaker-udseende.

VaporMax Utilitys overdel er derudover markant anderledes fra den originale Vapormax og afspejler variantens formål – at kunne modstå elemeterne uden at gå på kompromis med det moderne design. Flyknit-overdelen har et mellemhøjt snit og er stabiliseret med en blød hælstøtte og nylonpaneler. Dertil kommer det nye snørebåndssystem, der er ét af modellens højdepunkter.

Med alle de nye detaljer på overdelen er der til gengæld skruer ned for brandingen. Fremfor det store swoosh-logo på siden, som klæder den originale VaporMax, har Utility to små logoer – et ved snuden og et ved hælen.

”Orange Peel” klæder silhuetten i sort med orange detaljer, en prikket hvid mellemsål og en gennemsigtig Air-sål – simpelt og elegant uden at være kedeligt.

Du kan købe Nike Air VaporMax Utility ”Orange Peel” hos Nike fra d. 1. marts. Se hvilke andre Air Max-sneakers Nike har i vente i forbindelse med Air Max Day i marts i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.