Releases

Release Dato: 24. marts 2018
Pris: 1.700 DKK
Produktkode: AH6834-205

Nike har oprustet den lette Air VaporMax Flyknit-silhuet, så den kan holde til lidt mere. Den funktionelle Utility-udgave udkommer snart i en cremet ”Moon Particle”, du kan læse mere om her.

Air VaporMax Flyknit Utility er inspireret af naturen og tilbyder et slidstærkt alternativ, der ikke går på kompromis med Air-følelsen. Det funktionelle design byder blandt andet på et nyt snøresystem, der består to elastiske stropper, som nemt kan justeres efter behov. Overdelen er vokset med en mellemhøj, elastisk krave, der støttes af en solid hælkappe. Denne Air VaporMax er også udstyret med ekstra stødabsorbering mellem din fod og Air-sålen, som giver en endnu blødere fornemmelse. Silhuetten er mere eller mindre en all-in-one løsning og kommer også med en fed dustbag.

VaporMax indeholder to af de bedste teknologier fra Nikes laboratorier, Air og Flyknit. Kombinationen er altid et sikkert valg, og den seneste opdatering gør, at du nu også kan nyde komforten i den barske natur.

Nike Air VaporMax Flyknit Utility “Moon Particle“ releaser d. 23. marts, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et eksemplar. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor vi konstant holder dig opdateret på nyheder fra den store sneakerverden.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.