Nike
union la sneakers
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram
Billeder af: Knowing_Kicks

Rygterne om endnu et UNION LA x Nike samarbejde har længe ulmet i krogene af internettet. Men takket være instagram profilen, knowing_kicks, er vi nu endnu tættere på at gøre rygter til virkelighed.

Han teasede nemlig for nyligt helt nye billeder af den kommende UNION LA x Nike Cortez Grey/Multicolor. Men her stopper det ikke. For der ikke bare ét par – men tre par i den nye kollektion, som tæller denne farverige udgave, en lige så spraglet beige version, samt en mere afdæmpet sort variation.

cortez sneakers
Tro mod tidligere designs

Som vi kender det fra deres tidligere samarbejder, så er der også denne gang fokus på en ægte klassiker fra Nike arkivet. Men til trods for absolut legendestatus får Cortes silhuetten ikke lov til at forblive som sit gamle jeg. UNION LA x Nike Cortez får en helt ny inkarnation med en ændret overdel, hvor materialevalget ikke er baseret på læder, men af ruskind, som er parret op med solide sidepaneler udarbejdet i kanvas.

cortez union la
Hvornår releaser UNION LA x Nike Cortez?

Begge parter har stadig tilgode at bekræfte den endelige release dato. Men som sædvanligt kan du følge med i alle upcoming sneakers i vores store Release Kalender, hvor vi selvfølgelig også vil informere dig om en release dato for UNION LA x Nike Cortez, når denne er bekræftet. Indtil da kan du ligeledes holde dig opdateret på nyheder, rabatkoder og restocks på vores Facebook side.

multicolor cortez

Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Fandt du ikke, hvad du ledte efter? Find flere populære sneakers her.

Find vores oversigt over brands og sneaker modeller her.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.