Releases

Release Dato: 29. august 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DC9533-800
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Der har ikke været vist den store kærlighed til det nye collab mellem Union LA og Nike, Dette skyldes hovedsageligt, at en stor del af sneakerelskerne ikke mener, at Union LA har efterlevet Jordan 4’erens arv, da skoens tunge f.eks. var blevet gjort mindre. Dog begyndte der er dukke billeder op af skoen med en anden tunge, og det vidste sig faktisk, at tungen kan foldes, hvilket ændrede en dels holdning til skoen. Billederne viste dog også en anden colorway, end den sorte Off Noir

Den nye colorway har fået navnet Union x Nike Air Jordan 4 Guava Ice, og som navnet nok indikerer, så er skoens overdel farvet i ’Guava Ice’, hvor farven kan findes på skoens toe guard, eyestays, langs midtersålen og på skoens heel guard. Ligesom der er brugt blå og røde farver på den sorte colorway, har man også gjort det her. Skoens nederste plastik eyestay er rødt og det øverste er blåt, og sidder i forlængelse af et sløret, transparent panel. Dertil skoens ankel lavet i rød mesh og liningen er blå, hvortil hælen også er farvet blå, og Nike Air-logoet er farvet rødt.

I modsætning til den sorte colorway er der brugt hvid mesh på skoens tå og side, og nettet på skoens er her farvet beige. Endnu en ting de to colorways deler, er den iøjnefaldende ydersål. I modsætning til den sorte colorway, så skaber sålen ikke samme kontrast, men derimod fungerer den rigtig godt, som en forlængelse af skoens overdel.

Om det egentlig er skoens tunge, eller den nye colorway, der har vækket folks interesse i det nye collab mellem Union LA og Nike vides ikke. En ting er dog sikkert, og det er, at den nye colorway kommer med meget mere energi end den sorte, ved at sætte den blå og røde farve mere i spil.

Union x Nike Air Jordan 4 Guava Ice udkommer den 29. august på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med denne eller den anden colorway, ved løbende at følge med på vores Release Kalender, eller ved at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt de mest interessante rygter, seneste nyheder og bedste tilbud med dig.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.