Skip to main content
Undefeated dunk low

Release Dato: 17. september 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DH6508-400
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

UNDFTD, eller Undefeated om man vil, har en lang historie med Nike. Siden brandets første butik åbnede tilbage i 2002, har brandet været med til at skabe nogle af de mest ikoniske sneakers nogensinde, hvor den nok mest ikoniske er deres take på Nikes Jordan 4 fra 2005, der kun blev lavet i 72 eksemplarer. De meget begrænsede releases skal man desværre lede længe efter i dag, men UNDFTD har alligevel gjort sit for at lave så meget lyd som muligt i sneakerverdenen, og det seneste skud på stammen er deres Dunk VS AF-1 kollektion, der nu introducerer os til en helt unik sneaker, der af mange sammenlignes med Nikes Air Force 1 ’Inside Out’.

Det er dog ikke helt sandt, da den nye UNDFTD x Nike Dunk Low Dunk VS AF-1 Blue fremstår en del mere original i sit design og på mange måder er en helt ny sneaker, der skaber sin egen historie. Selve skoens overdel er hovedsageligt blå, med undtagelse af en lilla panel midt på skoen. Derudover er skoen også hovedsageligt lavet i læder, hvilket dog ikke er gældende for det førnævnte midterpanel og skoens toe guard og eyestays, der er lavet i et blåt, imiteret slangeskind. Som det ofte ses på AF-1’ereer skoens pløs selvfølgelig også lavet i læder. Andre detaljer, der er at finde på skoens overdel, er skoens hvide swoosh, der er lavet i et hvidt, groft tekstil, samt der er broderet et hvidt UNDFTD-logo i skoens hælpanel. Som afslutning af skoens design, er den udstyret med en nikotingul midtersål, der giver skoen et vintage udseende og en lilla ydersål, der matcher med panelet på skoens overdel.

Den nye UNDFTD x Nike Dunk Low Dunk VS AF-1 Blue udkommer den 17. september på Nike SNKRS og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Da der er tale om en meget specielt collab på en af de mest eftertragtede sneakers, skal du selvfølgelig være heldig, hvis du vil have fingrene i et par. Du kan øge dine chancer ved løbende at holde dig opdateret med forhandlere og eventuelle ændringer på vores Release Kalender, eller holde dig opdateret ved at følge Sneakerworld på både Facebook og Instagram.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.