Nike
Skrevet af: Joakim Løper // Instagram
Billeder: @hanzuying

Nike og japanske UNDERCOVER har en lang og succesfuld historie sammen, der rummer talrige, unikke collabs. I den seneste tid har vi eksempelvis set en fortolkning af den gamle Daybreak-model, som også var inspirationskilde til den hypede LDWaffle fra samarbejdet mellem Nike og Sacai. Om man vil tro rygterne eller ej, så ser det ud til at UNDERCOVER bliver en del af samarbejdet med en helt ny colorway. 

De første colorways fra den allerede ikoniske LDWaffle udkom tilbage i 2019, hvor UNDERCOVER også for første gang gav Daybreak-modellen noget af en make-over. Siden da har begge brands af flere omgange leget med netop den model, men succesen har hældet Sacais vej hele tiden. Nu danner de tre brands så en trio, hvor UNDERCOVER får lov til at give deres besyv med på en af nutidens mest eftertragtede modeller, nemlig Nike x Sacai LDWaffle.

Forskellige designfilosofier

Nike plejer at give brands og kunstnere fri leg, når det kommer til deres mange collabs, men at skabe en vellykket sneaker med to så forskellige designfilosofier som Sacai og UNDERCOVER er en succes i sig selv. Forskellighederne mellem de to brands viser sig ikke som et problem, da begge brands arbejder med det flotte i kaotiske og grænsesøgende designs, så valget om at bringe UNDERCOVER ind i collabet viser sig nu at være det helt rigtige valg.

Tre colorways

Selve modellens design har ikke ændret sig på nogen måde, hvorimod UNDERCOVER har fået lov til at designe tre forskellige colorways. Så vi kan se frem til at den ikoniske, todelte sål med platform vender tilbage som vi husker den. Som det blev nævnt, så udkommer skoen i tre colorways, hvor der indtil videre kun er offentliggjort billeder af ’Bright Citron’, der er domineret af grå og sorte farver på baggrunden og udstyret med en hvid ydersål, hvor den citrongule farve bruges på ydersålen, skoens, snørebånd, lining og swoosh. De to andre colorways er henholdsvis ’University Red’ og ’Team Royal’, og det må forventes at farverne er fordelt på samme måde, hvor der dog anvendes forskellige farver på skoenes baggrund.

Udkommer i slutningen af 2021

Der er endnu ikke fastlagt noget officiel release dato, men hvis rygterne taler sandt, så udkommer de tre nye colorways i slutningen af 2021. Da hele situationen omkring sneaker er uklar og vi endnu ikke ved meget om releaset, holder vi dig løbende opdateret på henholdsvis Facebook og Instagram, hvor du kan følge Sneakerworld. Du kan også løbende holde dig opdateret ved at følge med i alle tilføjelserne på vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.