Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Det ikoniske, japanske streetwear-brand har udarbejdet fire vilde udgaver af Nikes nye ISPA OverReact-model.

Jun Takahashi og hans brand, UNDERCOVER står bag nogle af nyere tids mest prominente Nike sneaker-samarbejder. Blandt de mest vellykkede kan eksempelvis nævnes React Element 87, Daybreak og Zoom Fly SP. Fælles for de fleste af UNDERCOVERs samarbejder med Nikes er, at de tager udgangspunkt i grænsesøgende performance-modeller med enten ny sålteknologi eller eksperimenterende materialer og detaljer. Det samme gør sig gældende på UNDERCOVERs næste Nike-samarbejde, der er centreret omkring Oregon-brandets splinternye OverReact-model.

“Chaos” & “Balance”

OverReact er den nyeste satsning fra Nikes ISPA-linje, der er ansvarlig for de sneaker-projekter, der er af mere eksperimenterende karakter, og som befinder sig i grænselandet mellem livsstil og performance (det perfekte match for UNDERCOVER). OverReact-modellen udnytter, som navnet antyder, Nikes React-teknologi og har en stor, opsigtsvækkende sål. UnderCover har lånt denne sål og kombineret den med en mere klassisk overdel i ruskind og mesh. Her har de tilføjet en lille rose, der “gror op” af Swoosh-logoet på siden, og skrevet henholdsvis “Chaos” og “Balance” på hver toebox. Resultatet er en veldrejet sneaker, der formår at balancere mellem form og funktion.

Release-info

Indledningsvist ser det ud til, at UNDERCOVER x Nike ISPA OverReact udkommer i fire forskellige colorways – én i beige, én i sort/hvid, én i hvid/sort/rød og endeligt én i sort/grå/rød. Alle var de én del af UNDERCOVERs SS21-show, hvilket tyder på, at skoene får premiere engang sidst i 2020 eller i starten af 2021. Vi holder dig selvfølgelig opdateret løbende. Mens du venter, kan du finde flere Nike-nyheder i vores Release Kalender.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.