Releases

Release Dato: 1. august 2019
Pris: 1.299 DKK
Produktkode: CJ3295-400

Jun Takahashi og hans brand, UNDERCOVER har endnu engang slået pjalterne sammen med Nike om at udgive en ny, særlig udgave af deres karismatiske Daybreak-model.

Skoen blev introduceret tidligere på året efter at være blevet teaset ved en række modeuger og skiller sig ud med sin ”hækspoiler” ved hælen. Derudover har den et simpelt design bestående af en flad sål og en overdel konstrueret af ruskind og tekstil.

Denne gang har UNDERCOVER og Nike klædt Daybreak i en skarp kombination af gul, grå, sort og obsidian-blå, der bibeholder dens designer-prægede retro-look.

Se frem til at UNDERCOVER x Nike Daybreak ”Obsidian” udkommer hos udvalgte forhandlere den 1. august – men kun i begrænset antal. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.