Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Duoen forventes at følge op på deres hypede Air Max 97-samarbejde fra 2017 med tre nye colorways.

For nyligt tog det legendariske streetwear-mærke, Undefeated del i årets fejring af Air Max 90 med i en række særlige farvekombinationer og endda deres helt eget take på den ikoniske model. Det er ikke første gang Undefeated har kastet sit blik på Nikes Air Max-linje – tilbage i 2017 tog de på samme måde del i fejringen af Air Max 97’s jubilæum med en eksklusiv og super eftertragtet udgave, der udkom i tre colorways. Netop denne udgave er efter sigende nu på vej i tre helt nye farvekombinationer.

Tre friske colorways

Ifølge @pyrates, der er kendte for at have leaket adskillige hypede sneaker-udgivelser længe før tid, er der tale om de tre colorways, “Sail/White/Aero Blue/Midwest Gold”, “Black/Volt/Militia Green/White” og “Militia Green/Black/Orange Blaze/White”.

Det vides endnu ikke, hvordan skoene præcist ser ud, men det er ikke utænkeligt, at modellen har samme stribe langs siden med “Undefeated” fremhævet gentagne gange, som var at finde på de tre originale colorways.

Udkommer til jul

Der er heller ingen bekræftet release-dato på udgivelsen af skoene, men ifølge @pyrates lander de “Holiday 2020”, det vil sige en gang til jul. Hold øje med vores Release Kalender og følg os på Instagram, så sørger vi for at holde opdateret.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.