Releases

Release Dato: 4. april 2020
Pris: 1.199 DKK
Produktkode: CQ2289-002
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Et samarbejde der altid medfører unikke og flotte sko, er samarbejdet mellem Undefeated og Nike. Især Air Max-modellerne har i den seneste tid stået for skud, hvor både 90’eren og 1’eren har set en del make-overs. Nu har de to brands igen sat sig sammen og designet en ny Nike Air Max 90’er pack, med en helt sort version, en helt hvid version og en blå version.

Undefeated x Nike Air Max 90 “Black” udkommer i en sort og grå overdel, samt en hel del forskellige materialer. Skoens toe guard er lavet i et mat tekstil der fortsætter rundt om skoens heel guard og op til skoens snørebånd. Både skoen backtab og eye stays er lavet i et gennemsigtigt, gråt materiale, som også er brugt til skoens ydersål. Air Max logoet der plejer at være på skoens tunge, er blevet erstattet af Undefeateds eget logo, hvor deres navn også er skrevet med stor grå bogstaver på skoens hælpanel under gennemsigtige backtab.

Som en lækker lille detalje er swoosh-logoerne på skoen lavet i et sort og pelsagtigt suede-materiale, som får logoet til at springe frem på det matte tekstil. Yderligere, så er indersålen heller ikke blevet ignoreret, hvor der er blevet skrevet UNDFTD i rush pink. Selvom at det ikke er noget man normalt ser, så er det alligevel en sjov detalje, der giver skoen et mere unik udseende.

Overordnet set, så ligner skoen egentlig bare en helt sort Air Max 90, men når man ser grundigere på den, så finder man hurtigt ud af, at det ikke er sådan det forholder sig. Skoen er nemlig et flot stykke håndværk, med en masse lækre detaljer der fungerer rigtig godt, og samtidig kan man heller ikke undgå at tænke Undefeated.

Den nye Undefeated x Nike Air Max 90 “Black” udkommer den 19. marts på Nikes egen hjemmeside og hos en række forhandlere. Hvis du vil vide mere om andre collabs med Nike eller andre brands, så hop ind på vores Release Kalender og læs mere. Du kan også følge Sneakerworld på både Instagram og Facebook, hvor du vil blive holdt opdateret med alt hvad der rører sig i sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.