Releases
Undefeated Air Force 1

Release Dato: 22. september 2021
Pris: Ukendt
Produktkode: DM8462-400
| SE FORHANDLERE |
| SE RESELLERS |
 

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Når Undefeated og Nike slår hovederne sammen, så går det sjældent stille for sig. Dette har gennem tiden medført en lang række sneakers der alle har gjort sig fortjent til en plads i den moderne sneakerhistorie. Nu hvor samarbejdet kan fejre sit 20-års jubilæum har de to brands da også valgt at forkæle deres mange fans i form af en serie af sneakers der stiller Bruce Kilgores ikoniske Air Force 1 op mod Peter Moores klassiske Dunk, Dunk vs. AF-1. Vi har allerede set en række billeder af forskellige colorways, men nu kan vi så glæde os til endnu et release, der kommer i form af den nye UNDFTD x Nike Air Force 1 Dunk vs AF-1.

Med den nye AF-1 er der tale om en af de flotteste colorways af modellen vi har set i nyere tid og den stryger ind øverst på mange sneakerelskeres ønskeseddel, og det er der en god grund til. En kombination af forskellige materialer giver nemlig skoen et helt unikt udseende, og farvesammensætningen giver skoen et utrolig skarpt og velgennemtænkt udtryk. Med undtagelse at det hvide swoosh i læder, så er skoens overliggende paneler lavet i mørkeblåt, imiteret krokodilleskind. Den samme blå farve er også brugt på skoens pløs. Det hvide læder bruges også yderligere på skoens heel og det midterste baggrundspanel på skoens inderside. I modsætning til ydersiden er swooshet på skoens inderside lavet i et khakifarvet kanvastekstil, der også bruges på de resterende baggrundspaneler og på skoens tåpanel. For at afslutte skoens design er den blevet udstyret med sailfarvet sål og som altid, er UNDFTDs logo broderet ind i skoens hælpanel.

UNDFTD x Nike Air Force 1 Dunk vs AF-1 udkommer den 22. september hos Nike SNKRS og enkelte udvalgte forhandlere sammen med en Dunk Low i blå fra samme kollektion, Dunk vs AF-1. På vores altid opdateret Release Kalender kan du finde begge sneakers, samt en lang række andre kommende sneakers. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram og holde dig opdateret med alle de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


RESELLERS


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.