Adidas
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Efter flere uger med rygter, spekulationer og små glimt har adidas endelig afsløret og bekræftet dette års iteration af den nyklassiske Ultra Boost-model.  

Med sit imponerende komfort-niveau, et tiltalende design og en god portion hype (særligt takket være Kanye West), har Ultra Boost nået status som én af sidste årtis bedste sneaker-modeller fra adidas. Af samme grund har modellen efterhånden udviklet sig til sin egen linje, der løbende gentænkes og videreudvikles – både til livsstil og med henblik på performance-brug – og den nye UltraBOOST 2021, som netop er blevet offentliggjort af adidas, er det seneste resultat af det arbejde. 

Mere BOOST

UltraBOOST 2021 fortsætter i høj grad hvor UltraBOOST 2020 slap – denne gang har modellen dog fået en ordentlig injektion af BOOST, der giver den en betragteligt tykkere sål for et mere energisk afsæt. Samtidig er Torsion-teknologien i sålen videreudviklet med såkaldt LEP (“Linear Energy Push”), hvilket igen skal øge skoens respons. 

Bæredygtig overdel

Overdelen ligner sig selv, men er udstyret med en ny Primeknit-konstruktion, der tildels består af Parleys genanvendte PRIMEBLUE-materiale, og et forsimplet “Three Stripes”-bur på siderne. Således bevarer den nye UltraBOOST 2021 de æstetiske ingredienser, vi kender fra Ultra Boost-linjen, men i en ny, moderniseret opskrift men med samme fokus på maksimal komfort og ydeevne. 

Udkommer snart

Adidas UltraBOOST 2021 udkommer indledningsvist i denne “White/Fluorescent Yellow” colorway d. 28. Januar og efterfølgende i en række andre farvesammensætninger. Hold øje mere vores Release Kalender for al info og direkte links til aktuelle forhandlere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.